Bentham Science e-books & e-journals

Bentham Science
Kratki opis:

 

Bentham Science zbirka e-knjiga sadrži više od 950 multidisciplinarnih naslova uključujući priručnike, monografije i udžbenike, a u okviru zbirke e-časopisa dostupno je više od 120 naslova na području prirodnih i tehničkih znanosti te područja biomedicine indeksiranih u Science Citation Index, Journal Citation Reports/Science Edition, MEDLINE/Index Medicus, PubMed, Scopus, Chemical Abstracts, EMBASE itd.

 

E-knjige su dostupne samo za online čitanje.

 

Upute za pretraživanje Bentham e-knjiga i e-časopisa

Snimka online radionice o platformi Bentham

 

NAPOMENA:

U sklopu trenutačno dostupnog probnog pristupa na časopise i e-knjige izdavača Bentham Science, hrvatskoj akademskoj i znanstvenoj zajednici omogućena je objava 10 članaka u otvorenom pristupu bez troškova objave (APC – Article Processing Charge).

 

Ova mogućnost odnosi se na sve hrvatske autore za korespondenciju kojima su matične ustanove uključene u probni pristup na časopise Bentham Science. Radovi predani za objavu od strane hrvatskih autora za korespondenciju u razdoblju od 26. rujna 2022. do 31. prosinca 2022. godine ispunjavaju uvjete za objavu u otvorenom pristupu.

 

Cjeloviti popis ustanova kojima je dostupna ova mogućnost i popis časopisa u kojima je moguće objaviti rad u otvorenom pristupu možete pronaći na donjim poveznicama:

 

Ustanove s pravom pristupa

Časopisi u kojima je moguće objaviti rad u otvorenom pristupu

 

Udaljeni pristup izvan ustanove pomoću AAI@EduHr identiteta:

Proxy

 


Izdavač: Bentham Science
Trajanje probnog pristupa: 21.4.2022. - 31.12.2022.

Pristup: Probni pristup

Vrsta baze: Baza cjelovitih tekstova

Područja: Biomedicina i zdravstvo, Tehničke znanosti

Pretraživanje baze: 
Udaljeni pristup: