IEEE/IET Electronic Library (IEL)

Institute of Electrical and Electronics Engineers
Kratki opis:

 

NAPOMENA: Pristup na IEEE/IET je privremeno nedostupan zbog isteka licence, no očekuje se ponovna uspostava pristupa nakon postupka javne nabave koji bi trebao biti okončan tijekom listopada.

 

 

IEEE/IET Electronic Library (IEL) jedna je od najopsežnijih i najznačajnijih baza znanstvenih i stručnih članaka u okviru područja elektrotehnike, računarstva, ICT-a i srodnih područja.

 

Baza sadrži više od 4 milijuna dokumenata s cjelovitim tekstom, više od 180 časopisa, više od 1.700 konferencijskih zbornika, više od 3.000 tehničkih standarda te više od 670 knjiga – MIT press eBooks.

 

Sveučilištu u Dubrovniku i Sveučilištu Sjever, uz MIT Press eBooks, dostupan je isključivo sadržaj osnovnog paketa serijskih publikacija izdavača IEEE (All-Society Periodical Package – ASPP).

 

Dostupan sadržaj za IEEE/IE Electronic Library (IEL) seže od 1880. godine, sadržaj IEEE ASPP paketa od 2010., a MIT Press eBooks od 1943. godine s trajnim zadržavanjem prava pristupa na naslove e-knjiga u tekućoj godini.

 

Popis naslova

Ustanove s pravom pristupa

 

Udaljeni pristup na IEEE/IE Electronic Library (IEL) izvan IP mreže ustanova s pravom pristupa moguće je ostvariti odabirom proxy servera (na glavnom izborniku Portala e-izvori), putem Shibboleth pristupa ili putem kreiranja korisničkog računa.

 

Udaljeni pristup pomoću AAI@EduHr identiteta – Shibboleth

Pristup pomoću korisničkog računa

 


Izdavač: Institute of Electrical and Electronics Engineers
Trajanje licence: 11.07.2019. - 10.07.2020.

Pristup: Nacionalna licenca

Vrsta baze: Baza cjelovitih tekstova

Područja: Tehničke znanosti

Pretraživanje baze: 
Udaljeni pristup: