SciFinder-n

American Chemical Society (ACS)
Kratki opis:

 

SciFinder-n je platforma koja omogućava pregled relevantne literature s područja kemije, biokemije, kemijskog inženjerstva i drugih srodnih znanstvenih područja i disciplina, a sadrži i opsežan popis kemijskih tvari, reakcija i spojeva.

 

Uvjet pristupa je registracija korisnika, a nakon registracije prijava se traži svaki put kada pristupate bazi. Ukoliko već imate korisnički račun, nakon unosa korisničkih podataka možete pristupiti pretraživanju baze.

 

Ukoliko ste novi korisnik, registrirajte se na računalu u prostoru ovlaštene ustanove. Također, prilikom registracije obavezno upišite službenu e-mail adresu s domenom svoje matične ustanove.

 

Ustanove s pravom pristupa

 

Poveznicu za registraciju novih korisnika ovisno o ovlaštenoj ustanovi s pravom pristupa možete tražiti na kontakt: baze@nsk.hr

 

Dostupna je i platforma u otvorenom pristupu za znanstveno polje kemije – Chemical Safety Library (CSL). Platforma omogućava pristup informacijama o opasnim kemijskim tvarima, smjesama i reakcijama iz pouzdanih izvora poput akademskih, industrijskih i državnih organizacija širom svijeta te podržava sigurnost u laboratoriju prilikom izvođenja eksperimenata.

 

Udaljeni pristup izvan ustanove pomoću AAI@EduHr identiteta:

Proxy

 

Korisne poveznice:

 


Izdavač: American Chemical Society (ACS)
Trajanje licence: 11.10.2022. - 10.10.2023.

Pristup: Nacionalna licenca

Vrsta baze: Bibliografska baza

Područja: Prirodne znanosti

Pretraživanje baze: 
Udaljeni pristup: