Academic Complete: e-knjige

ProQuest
Kratki opis:

 

Academic Complete je baza podataka koja obuhvaća više od 150.000 naslova e-knjiga multidisciplinarnog sadržaja, a dostupna je neograničenom broju korisnika te omogućava preuzimanje poglavlja knjiga bez DRM-a.

 

Baza je dostupna putem ProQuest platforme. Rezultati pretraživanja obuhvatit će i rezultate iz ove baze, a ukoliko želite pretražiti isključivo ovu bazu to možete učiniti odabirom baze u filteru za pretraživanje nakon unosa početnog pojma u tražilicu ili odabirom baze na početnoj stranici platforme za pretraživanje.

 

Baza je pretraživa i u okviru ProQuest One Academic.

 

Naslove e-knjiga možete pretražiti i u okviru baze Ebook Central odabirom iste na ProQuest platformi. Za preuzimanje e-knjiga/poglavlja e-knjiga, potrebno je jednostavnim postupkom kreirati korisnički račun slijedeći upute.

 

Udaljeni pristup na ProQuest platformu izvan IP mreže ustanova s pravom pristupa moguće je ostvariti odabirom proxy servera (na glavnom izborniku Portala e-izvori) ili putem Shibboleth pristupa.

 

Udaljeni pristup pomoću AAI@EduHr identiteta – Shibboleth

 


Izdavač: ProQuest
Trajanje licence: 1.1.2022. - 31.12.2022.

Pristup: Sveučilište u Zagrebu

Vrsta baze: Baza cjelovitih tekstova

Područja: Biomedicina i zdravstvo, Biotehničke znanosti, Društvene znanosti, Humanističke znanosti, Izobrazba, Prirodne znanosti, Tehničke znanosti, Umjetničko područje

Pretraživanje baze: 
Udaljeni pristup: