ProQuest Central

ProQuest
Kratki opis:

 

ProQuest Central je platforma koja omogućava pristup na baze podataka koje pokrivaju multidisciplinarne sadržaje u okviru svih znanstvenih područja: ekonomija i poslovanje, biomedicina i zdravstvo, društvene i humanističke znanosti, umjetničko područje, obrazovanje, znanost i tehnologija te religija. Dostupan sadržaj uključuje tisuće znanstvenih i stručnih časopisa, novine, disertacije, studije slučaja, izvješća o tržištu i drugo.

 

Baza je dostupna putem ProQuest platforme.

Popis naslova može se preuzeti na početnoj stranici platforme.

 

Rezultati pretraživanja obuhvatit će i rezultate iz ove baze, a ukoliko želite pretražiti isključivo ovu bazu to možete učiniti odabirom baze u filteru za pretraživanje nakon unosa početnog pojma u tražilicu ili odabirom baze na početnoj stranici platforme za pretraživanje.

 

Baza je pretraživa i u okviru platforme ProQuest One Academic.

 

Udaljeni pristup na ProQuest platformu izvan IP mreže ustanova s pravom pristupa moguće je ostvariti odabirom proxy servera (na glavnom izborniku Portala e-izvori) ili putem Shibboleth pristupa.

 

Udaljeni pristup pomoću AAI@EduHr identiteta – Shibboleth

 


Izdavač: ProQuest
Trajanje licence: 01.07.2019. - 31.12.2020.

Pristup: Sveučilište u Zagrebu

Vrsta baze: Baza cjelovitih tekstova

Područja: Biomedicina i zdravstvo, Biotehničke znanosti, Društvene znanosti, Humanističke znanosti, Izobrazba, Prirodne znanosti, Tehničke znanosti, Umjetničko područje

Pretraživanje baze: 
Udaljeni pristup: