Taylor & Francis Subject Collections

Taylor & Francis Group
Kratki opis:

 

NAPOMENA:

Pristup na časopise u predmetnim zbirkama Social Science & Humanities Library, Science & Technology Library i Medical Library je privremeno nedostupan do obnove licence.

 

Taylor & Francis Subject Collections u nacionalnoj pretplati sastoji se od tri predmetne zbirke časopisa; Social Science & Humanities Library, Science & Technology Library i Medical Library, a koje ukupno sadrže više od 2.200 naslova časopisa u okviru društvenih i humanističkih znanosti, prirodnih i tehničkih znanosti te medicine i javnog zdravstva.

 

Popis dostupnih časopisa

 

Hrvatskoj znanstvenoj i akademskoj zajednici dostupan je trajni pristup na arhivske brojeve Taylor & Francis časopisa prethodno pretplaćenih od određenih ustanova, a detalje i popis dostupnih naslova po ustanovama i godištima (kolumna O) možete preuzeti na donjoj poveznici:

 

Dostupni arhivski brojevi časopisa

 

Na platformi Taylor & Francis dostupno je i više od 1.600 e-knjiga u otvorenom pristupu te više od 280 časopisa u otvorenom pristupu.

 

Udaljeni pristup izvan ustanove pomoću AAI@EduHr identiteta:

Proxy

 


Izdavač: Taylor & Francis Group
Trajanje licence: 1.11.2021. - 31.10.2022. (pristup je privremeno nedostupan do obnove licence)

Pristup: Nacionalna licenca

Vrsta baze: Baza cjelovitih tekstova

Područja: Biomedicina i zdravstvo, Biotehničke znanosti, Društvene znanosti, Humanističke znanosti, Prirodne znanosti, Tehničke znanosti

Pretraživanje baze: 
Udaljeni pristup: