Održana radionica edukacije korisnika na Visokoj policijskoj školi u Zagrebu

Objavljeno: 9. 11. 2018.

U srijedu, 24. listopada 2018., djelatnice Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu posjetile su visoku policijsku školu u Zagrebu i voditeljicu njihove knjižnice Mirtu Čoh.

 

U okviru projekta Povećanje pristupa elektroničkim izvorima znanstvenih i stručnih izvora informacija – e-Izvori koji se ostvaruje u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Europskog socijalnog fonda, Maja Čulić i Ivona Milovanović su za znanstveno-nastavno i suradničko osoblje održale radionicu Elektronički izvori znanstvenih i stručnih informacija. Svrha edukacije je upoznavanje znanstveno-nastavnog osoblja, mladih znanstvenika te diplomskih i poslijediplomskih studenata o mogućnostima pristupa elektroničkim izvorima znanstvenih i stručnih informacija te osposobljavanje za samostalno pretraživanje.

 

Ovim putem se posebno zahvaljujemo Mirti Čoh i voditeljici Službe za razvoj policijskog obrazovanja i nakladničko-knjižničnu djelatnost Mirjani Abramović na gostoprimstvu. Pozdravljamo buduću suradnju.