Održana radionica edukacije korisnika na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu

Objavljeno: 20. 11. 2018.

Djelatnice Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu 9. studenog 2018. godine posjetile su Međimursko veleučilište u Čakovcu i voditeljicu njihove Knjižnice Petru Horvat.

 

U sklopu projekta Povećanje pristupa elektroničkim izvorima znanstvenih i stručnih izvora informacija, skraćenoga naziva e-Izvori, koji se ostvaruje u sklopu Operativnoga programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Europskoga socijalnog fonda, djelatnice Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu Maja Čulić i Ivona Milovanović održale su radionicu Elektronički izvori znanstvenih i stručnih informacija za znanstveno-nastavno i suradničko osoblje.

 

Svrha je edukacije upoznavanje znanstveno-nastavnoga osoblja, mladih znanstvenika i diplomskih i poslijediplomskih studenata o mogućnostima pristupa elektroničkim izvorima znanstvenih i stručnih informacija te osposobljavanje za samostalno pretraživanje.

 

Voditeljica projekta e-Izvori dr. sc. Aleksandra Pikić zahvaljuje voditeljici Knjižnice Međimurskog veleučilišta u Čakovcu Petri Horvat na gostoprimstvu te je raduje buduća suradnja Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu i Međimurskog veleučilišta u Čakovcu.