Otvorene prijave za sudjelovanje na tribini i radionici u okviru Projekta e-Izvori

Objavljeno: 12. 2. 2018.

Poštovani,

 

Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu u petak, 16. ožujka 2018. godine s početkom u 11:00 sati organizira tribinu pod nazivom Izazovi i perspektive u jačanju konkurentnosti hrvatske znanstvene i visokoškolske zajednice i radionicu e-Izvori: iskustva i planovi. Tribina i radionica održavaju se u okviru projekta Povećanje pristupa elektroničkim izvorima znanstvenih i stručnih informacija – e-Izvori.

 

Tribina i radionica namijenjene su ponajprije korisnicima elektroničkih izvora znanstvenih i stručnih informacija, a to su znanstvenici, nastavno osoblje u visokoškolskim ustanovama, studenti te knjižničari u visokoškolskim i znanstvenim ustanovama, ali i svim novim, mogućim skupinama korisnika.

 

Na tribini će se govoriti o značaju projekta e-Izvori u poboljšanju istraživačkog okruženja za hrvatske znanstvenike, otvaranju mogućnosti bolje međunarodne vidljivosti znanstvenika i njihovih znanstvenih rezultata, dok će se na radionici biti predstavljeni dosadašnji rezultati u provedbi projekta kao i planovi za nastavak projekta.

 

Tribina i radionica otvorene su za javnost i besplatne za sudjelovanje, a svi zainteresirani mogu se prijaviti do 12. ožujka 2018. godine preko mrežno dostupnog obrasca.