Tribina i radionica Povećanje pristupa elektroničkim izvorima znanstvenih i stručnih informacija – e-Izvori

Objavljeno: 31. 1. 2018.


Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu u petak, 16. ožujka 2018. godine s početkom u 11:00 sati organizira tribinu pod nazivom Izazovi i perspektive u jačanju konkurentnosti hrvatske znanstvene i visokoškolske zajednice i radionicu e-Izvori: iskustva i planovi.

 

Tribina i radionica održavaju se u okviru projekta Povećanje pristupa elektroničkim izvorima znanstvenih i stručnih informacija – e-Izvori, a s ciljem podizanja svijesti o projektu te dodijeljenoj pomoći Europske unije za njegovu provedbu kao i upoznavanju sudionika sa stanjem projekta i planovima o projektu.

 

Tribina i radionica namijenjene su ponajprije korisnicima elektroničkih izvora znanstvenih i stručnih informacija, a to su znanstvenici, nastavno osoblje u visokoškolskim ustanovama, studenti te knjižničari u visokoškolskim i znanstvenim ustanovama, ali i svim novim, mogućim skupinama korisnika. Otvorene su za javnost i besplatne za sudjelovanje, a svi zainteresirani moći će se prijaviti od 12. veljače do 12. ožujka.

 

Informacije o načinu prijave, kao i novosti vezane uz događaj, bit će dostupne na Portalu e-izvori te na mrežnim stranicama Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.